Vuoden 2022 kilpailut

22.-23.10.2022

Kilpailut käydään Sport Dog Parkissa Lempäälässä (Saltex keinonurmi kumirouheella), Ruokosmetsänkatu 12. Kilpailut käydään kahdella radalla.


Tuomareina viikonloppuna toimivat Esa Muotka ja Johanna Nyberg (aiemmasta tiedosta poiketen Sari Mikkilä on estynyt saapumasta ja hänen tilallaan tuomaroi Johanna Nyberg).

Osallistumismaksu: 13 € / startti

Ilmoittautumistiedot vuodelle 2022

Tilinumero: FI69 5293 0920 1012 14
Viitenumero: 11222

Huom! Meille käy maksuksi Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteli sekä Smartum mobiilimaksu, Tyky Kuntoseteli, Tyky Kuntoseteli +, ePassi, Edenred mobiilimaksu sekä Edenred Virikeseteli. Nämä kaikki maksutavat ovat verrattavissa lahjakortteihin (merkkaa summa ilmoittautumisessa kohtaan ”Lahjakortit”) ja niistä on ilmoittautumisessa esitettävä kuitti! (myös kuitin näyttö kännykästä käy). Kaikki epäselvät maksut tarkistetaan.

Sähköisesti: Sagin ilmoittautumisjärjestelmä

Mittaukset kisapäivinä

Alla linkki ennakkoilmoittautumiseen mittaukseen kisojen yhteydessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä mittauksiin on sama kuin kilpailun viimeinen ilmoittautumispäivä. Vain ennakkoon ilmoittautuneet mitataan! Mittausmaksu suoritetaan etukäteen SAGI:in ohjeituksen mukaisesti. Kopio kuitista lähetetään järjestäjälle osoitteeseen agitakut (@) gmail.com.

LINKKI: Ennakkoilmoittautuminen mittaukseen

Tiedustelut

agitakut(@)gmail.com

Poissaolotodistukset

Liisa Huppunen

rahastonhoitaja.takut@gmail.com