Sinustako jäsen?

Oletko innokas koiraihminen, joka kaipaa ympärilleen mukavia samanhenkisiä ihmisiä? Olet ehkä jo vuosia harrastanut agilitya tai olet vasta tutustumassa lajiin, kummin vain, meillä on tarjota sulle jotain huippua!  

Lähde mukaan Takkujen toimintaan ja mahtavien seurakavereiden lisäksi, takaamme kaikille jäsenille ryhmäpaikan ohjatussa agilityryhmässä, vuoden ympäri. Ryhmäkoot pysyvät kohtuullisina, joka takaa kaikille riittävästi treeniaikaa. Pienen seuran etuna meillä on myös todella edulliset treenimaksut (sisältää myös mahdollisuuden vapaaseen harjoitteluun!). Esimerkiksi kesällä 2021 treenimaksu on 60€ ja vapaata treeniaikaa on aina, kun kenttä ei ole viikkoryhmien käytössä. Talvisin treenaamme SportDogParkin tiloissa Lempäälässä.    

Jotta tämä kaikki on mahdollista, järjestämme tottakai agilitykilpailuja, joiden tuotoilla sitten seuran toimintaa rahoitetaan. Kaikilla jäsenillä on siis myös talkoovelvoite.

Jos alkoi tuntua siltä, että sinäkin voisit olla Takkulainen, niin otahan yhteyttä meidän jäsensihteeriin, joka kertoo lisää treenimahdollisuuksista, talkoista ja kaikesta muusta mikä mieltä askarruttaa!   jasensihteeri.takut (at) gmail.com